2016. március 13., vasárnap

Riasztó szerelés

A riasztó szerelés egy nagyon komoly munka, ill. feladat. A riasztó rendszert azért telepítettjük, hogy ingatlanunkat és értékeinket megvédjük a jogellenes tevékenységtől (lopás, betörés, rongálás...stb), ill. káreseményektől (pl.: tűz, elemi csapás...stb).
A riasztó rendszerek biztonsági feladatokat látnak el. Ennél fogva egy házilag „összebarkácsolt” riasztó hatalmas károkat is okozhat nekünk. Persze egy ismerős villanyszerelő is valószínűleg fel tudja majd szerelni a riasztó rendszerünket, de a biztonságos működés nem garantált.

Minden esetben felmérést kell készíteni a védeni kívánt ingatlanról, ill. értékeinkről. A hivatásos riasztó szerelő cégek nagy része már ingyenes felmérést biztosít. A felmérésen kívül rendkívül fontos a karbantartás amit a szakavatott telepítés után a szerelő cég szokott javasolni, ill. vállalni. Egy professzionálisan telepített riasztó rendszer a nap 24 órájában, ill. szünet nélkül megbízhatóan működik, valamint rendelkezik beépített szabotázs védelemmel. A téves riasztások száma rendkívül elenyésző.



 Ezért is javasolt egy a megfelelő engedélyekkel rendelkező és megbízható céget keresni és a riasztó szerelést http://riasztok-kamerak.hu/ rájuk bízni.







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése